Excel-kurser

Har du eller din virksomhed ofte brug for at løse opgaver i Excel?
Kunne du eller dine kollegaer godt tænke sig at blive bedre til Excel?
Synes du, at det er for dyrt eller uoverskueligt, at skulle sende dine ansatte ud af huset, for at tage et kursus?
Sidder du med en skoleklasse, som skal til at lære at bruge EXCEL?
Ligner dette volapyk: =Lopslag(A2;A4:C100;3;FALSK)?

Kan du svare ja til ét eller flere af ovenstående, så har vi løsningen til dig!

Med over 1,2 milliarder brugere af Microsoft Excel, så har de fleste mennesker på et eller andet tidspunkt haft med programmet at gøre. Men det betyder også, at niveauet, er meget forskelligt ude ved brugerne. Nogle har kun lige den overordnet forståelse, og kan lave en SUM-funktion eller lignende, mens andre har mere erfaring og måske har erfaring med at lave sine egne koder.

Uanset hvor du eller dine kollegaer ligger, så kommer vi gerne ud og tester jeres EXCEL-kundskaber, og forhåbentlig får lært jer noget nyt og brugbart.

Vi kommer ud på din arbejdsplads, hvilket giver mulighed for, at lave flere kurser i løbet af en enkelt dag, så du ikke behøver at sende alle ud af huset på én gang, og dermed overlade hele virksomheden til dig selv.
Vi skræddersyer et forløb, som passer til deltagernes niveau, så de føler de får noget med hjem, der rent faktisk er brugbart.

Sidder du som skole-/klasseleder eller direktør, og har en helt specifik problemstilling du gerne vil have dine ansatte/elever kommer til at kunne løse, så laver vi et program der følger dette helt til ende.

Kort sagt, så er der ikke det man ikke kan få EXCEL til at lave (bortset fra kaffe), så hvis du har en íde der har med tal at gøre, og du gerne vil lære at udnytte det bedst muligt, så lad os komme ud, og give både dig og dine kollegaer et ordentligt skub i den rigtige retning 😉

Skriv eller ring til os, så kommer vi forbi og laver en løsning der passer til Jer!