Excel

I dag har de fleste virksomheder både CRM- og regnskabsprogrammer, som helt automatisk laver nogle af de ting, man før i tiden brugte Microsoft Excel til.
Men når Microsoft i 2020 kan fejre 35-års fødselsdag for Excel, og med over 1,2 milliarder brugere (ifølge Microsoft), så er Excel ikke bare gået fra at være et simpelt værktøj hvor man lige kunne lægge nogle tal sammen, til et dybt avanceret værktøj, hvor man kan løse selv de mest komplekse regnestykker, men også gået fra kun at være interessant for de få, til at være ét af de markedsledende programmer af sin art, på verdensplan, uanset om det drejer sig om at sætte husholdningsbudgettet i orden, eller lave store komplekse databaser, der kan fortælle dig alt om din virksomhed, i tal!
Sådan så Microsoft Excel ud i 1985
Microsoft Excel tilbage i 1985

I langt de fleste regnskabs-, CRM- og hjemmesideprogrammer, kan man ofte hente data ud, som kan læses i Excel, så man kan lave lige præcis de statistikker, som man har behov for, og ikke nødvendigvis kun dem, som dit CRM-program synes du skal vide.

Hos Autoworld IT, tilbyder vi at komme og løse Jeres Excel-opgaver – Intet job er for lille, intet er for stort! Er det bare en simpel statistik-opgave i har behov for, så løser vi den, eller har i brug for et regneark, hvor i selv kan indsætte data, og så viser den jer de data i har behov for? Intet problem, det løser vi også.
Sådan så Microsoft Excel ud i 2016
Microsoft Excel tilbage i 2016

  • De større Excel-opgaver, løses ofte i 3-5 trin:
  • Trin 1: Vi sætte os sammen ned og finde ud af, hvad er det der er behov for, for at løse problemstillingen, og hvad er den forventet tidshorisont og økonomi
  • Trin 2: Et hurtigt udkast, som udelukkende er et spørgsmål om funktionalitet, og ikke det visuelle – Ofte kommer der her, nye input til ting der også skal tages med, som man ikke fik vendt ved Trin 1
  • Trin 3: Nyt udkast, nu med visuelt præg – Nogle få opgaver er færdige allerede her, men ofte ender det igen ud i enten ændringer, eller tilføjelser der ikke tidligere har været nævnt.
  • Trin 4: Det endelige produkt er testet igennem, og afleveres til endeligt brug
  • Trin 5: Smårettelser efterfølgende, enten som følge af at vi måske har fået lavet en tastefejl (vi forsøger at undgå det!), eller fordi at Du har fundet ud af nogle småting, som egentlig er som aftalt, men hvor det giver mere mening ved endeligt brug, måske at gøre det lidt anderledes.

    Vi bestræber os selvfølgelig på at holde os indenfor den angivne tidsramme og økonomi, men forbeholder os til at ændre i prisen eller den forventede tid, hvis der under de efterfølgende trin, kommer tidstunge ændringer!

Kunne Du tænke dig at høre mere? Så send os en mail eller ring eller send en SMS, så finder vi en løsning 🙂

Vidste Du at vi også kommer ud og giver kursus i Excel og styrker dine ansattes kompetencer indenfor Excel, så de måske næste gang kan gøre det for dig? Læs mere her om vores EXCEL-kurser!