Google

Google Ads logo

Bruger Du mange penge på Google Ads, uden egentlig at vide, hvad Du får for dine penge?
Ved Du godt, at Google Ads kræver konstant overvågning, men har Du ikke selv tiden til det, eller forståelsen for det?
Eller har Du nogensinde haft et bureau til at kigge på Din opsætning, for derefter at få at vide, at hvis Du bruger nogle flere penge, så får Du flere hits (no shit Sherlock!)?

Eller hvad med Google Analytics? Din hjemmeside har (forhåbentligt) en trackingkode, så det er muligt at se i Analytics, hvad de besøgende foretager sig – Men vidste Du også, at det er muligt at se hvad folk søger på, for at finde Din hjemmeside f.eks.? Eller har Du sat nogle mål op for hvad Du gerne vil have de besøgende til at foretage sig på Din hjemmeside?

Vi er certificeret!

Hos Autoworld IT er vi certificeret af Google til at hjælpe Dig indenfor den digitale markedsføring.
Skal vi tage et kig på Din hjemmeside eller Dine Ads? Kunne det ikke være sjovt, hvis Du uden merpris, kunne få flere kunder ind på Din hjemmeside, og få dem til at foretage sig lige netop det DU gerne vil have, f.eks. at lægge varer i indkøbskurven?
Vi laver gerne en uforpligtende analyse af Din hjemmeside og Ads og, hvis vi tror vi kan optimere på noget, kommer med et kvalificeret bud på hvad det skal koste.
Det kan være, at I bare vil have os til at lave selve opsætningen, men selv holde det ved lige, eller det kan være, I gerne vil have os til at varetage arbejdet på kontrakt – Vi finder den løsning, der passer lige netop DIN virksomhed bedst!