Om os / Kontakt

Autoworld IT
Gl. Aalborgvej 2
9632 Møldrup
CVR: 4078 5361

Tlf. 92 720 500
Mail: info@autoworld-it.dk
Nordea: 9255-6897939825

Åbningstider:
Mandag-fredag: 8:00 – 16:00
Vi yder stadig support udenfor normal åbningstid, bemærk dog, at det er til forhøjet takst!

Autoworld IT startede op 1. oktober 2019, med delvis at yde support på hverdagens IT-udfordringer, delvis at hjælpe virksomheder med at få boostet deres tilstedeværelse på de sociale medier, delvis at optimere virksomheders Google Ads, og delvis at komme ud til virksomheder og institutioner og give deres ansatte/elever kurser i Microsoft Excel, lige fra det mest simple opstart, til det mere omfangsrige kodning og VBA.

Idéen til Autoworld IT kom efter mange år i autobranchen, og en irritation af ofte bare at føle sig som endnu et nummer i rækken, når de store virksomheder og deres konsulenter kom for at sælge deres IT-produkter.
Autoworld IT er dermed ikke den største spiller på markedet, men til gengæld lover vi, at vores opgaver betyder lige så meget for os, som de gør for Jer.

På trods af navnet, er det ikke kun autobranchen vi henvender os til, da mange opgaver, f.eks. statistikopgaver, Google Ads, Sociale medier og Excel er de samme, uanset virksomhedstypen, men vi kommer dog med en del års erfaring fra lige netop autobranchen, og er dermed godt rustet, til at yde support på lige netop den branches systemer og programmer.

Vi yder support både på timebasis, eller på kontrakt, hvis der er større projekter.
Vi kommer også ud og giver Dine ansatte et godt fundament i hvordan Microsoft Excel fungerer, og hvordan man får mest ud af et program, som man alligevel aldrig kommer til at mestre til fulde, da der er så mange muligheder.
Følg linksne i toppen, for at læse mere om de enkelte ting vi kan tilbyde lige netop Dig og/eller Dit firma, og vores priser