SoMe

Lad os indse det; de sociale medier, er kommet for at blive!

Du har sikkert fået at vide, at Din virksomhed bare SKAL være på de sociale medier, for det er der tingene sker. Men har Du overblikket over, hvilke medier der er relevante for Din virksomhed? Og har du overhovedet tiden (og lysten), til rent faktisk at få din side administreret?

Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest Youtube, Pinterest osv…


Ovenstående sociale medier, er blandt de største på vores breddegrader, og sandsynligheden for at lige netop Din virksomhed er at finde på minimum ét af disse medier, er nok ret stor! Men der er stor forskel på, hvem de forskellige medier henvender sig til, og hvordan man “opfører” sig på disse medier.

Hvad er værst: Ikke at være til stede, eller være dårligt til stede?

Simon Spies sagde engang, at dårlig omtale, er bedre end ingen omtale! Hvor vidt det er sandt, lade vi stå til en anden gang. Men én ting er sikkert; på de sociale medier, er det super let at være dårligt til stede!

Der er stor forskel på, hvordan siderne rangerer Din virksomhed. Et stort antal følgere, er ikke nødvendigvis det samme som en god side. Laver du mange opslag om ugen? Måske fungerer det for Din virksomhed, men måske er det i stedet for det, som ødelægger din rangering?

Hvordan de forskellige sider helt ned til mindste detalje rangerer virksomheder, holdes tæt til kroppen, men der er dog alligevel nogle spilleregler, som gør sig gældende, så man kan komme ud til et bredere publikum!

Opstart, drift, annoncering…

Måske Du ikke lige synes, at Du har pengene til at ansætte en SoMe-manager, men at du heller ikke selv (eller én af dine ansatte), har den tid det kræver, for at styrke dit brand på de sociale medier. Så lad os hjælpe dig i gang…

Vi hjælper dig i gang på de relevante medier, og sammen lægger vi en køreplan for, hvad der skal ske.
Vi holder gerne dine medier opdateret med relevante opslag, og tager også gerne korrespondancen med dine følgere, hvis Du ønsker det – De fleste ønsker dog selv at tage den efterfølgende kommunikation med følgerne, men har lige brug for, at de rent faktisk har en grund til at skrive først!
Vi laver også gerne dine annoncer, hvis Du ønsker det!

Kort sagt, lad os tage et kig på dine sociale medier. Det er gratis og uforpligtende, og skal vi efterfølgende varetage dine sociale medier, så er det selvfølgelig fuldstændig uden binding! Vi vel hellere gøre et godt stykke arbejde, så Du frivilligt ønsker at benytte os, end at tvinge Dig til at betale for et middelmådigt arbejde!